Skip to main content

Husqvarna Rider

Deres lidenskap i 30 år har ført til en lang rekke med vellykkede produkter

Rider/kjøregressklipper forenkler klippejobben

Ridere/kjøregressklippere

Med frontmontert klippeaggregat og leddstyring er det vanskelig å finne steder hvor ridere fra Husqvarna ikke kommer til, og med en slik presisjon kan du slippe for mye dobbeltarbeid.

For at arbeidet skal kunne gjøres enklest mulig, har Husqvarna sørget for at deres ridere kombinerer kontroll, komfort og effektivitet. På denne måten blir jobben som skal gjøres ikke bare enklere, men det betyr også at du kan nyte både turen og utfallet.

Bedre sikt og lettere å komme til

Husqvarna ønsker å tilrettelegge for en praktisk utførelse av hagearbeidet, og takket være det frontmonterte klippeaggregatet med lav profil slipper du å kjøre over gresset før du klipper det. Av samme grunn får du full oversikt over arbeidsområdet, og du kan derfor utføre jobben på en mer hensiktsmessig måte.

Med en rider fra Husqvarna får du både bedre sikt og muligheten til å komme til selv på vanskelige steder – slik kan jobben utføres effektivt.

BioClip®

BioClip® (finfordeling) gir utmerket resultat på områder som klippes ofte. Gresset hakkes i små biter som raskt brytes ned og føres tilbake til plenen som næring.

BioClip

Alle ridere fra Husqvarna er utstyrt med Husqvarnas patenterte BioClip®-funksjon som gir et førsteklasses finfordelt og profesjonelt resultat – slik blir jobben som skal gjøres både effektiv og behagelig.

Gjør det gøy å klippe plenen

Rask, smidig manøvrering, godt klipperesultat, høy komfort, enkel rengjøring

Utviklet for trange steder

En rider skal kunne benyttes på selv utfordrende og kompliserte områder, og nettopp derfor er Husqvarnas ridere utstyrt med en unik leddstyring. Denne gjør det mulig for bakhjulene å svinge inn under maskinen, noe som resulterer i en fantastisk manøvrerbarhet og intuitiv betjening. Husqvarna Rider er utviklet for trange steder, og på grunn av leddstyringen kan du enkelt kjøre rundt hindringer. Opplev effekten av en manøvrerbarhet i topp klasse som lar deg rette fokuset mot jobben du skal gjøre.

Ridere og kjøregressklippere | Komfort og effektivitet

Trim større plener, kanter og hjørner! Det er vanskelig å finne steder der Husqvarna Rider ikke kommer til.

Utvalgte modeller:

HUSQVARNA R 112C

HUSQVARNA R 112C
VEIL. UTSALGSPRIS kr 30 999,00 inkl. mva.

Basismodellen

Et enkelt valg

HUSQVARNA R 214TC

HUSQVARNA R 214TC
VEIL. UTSALGSPRIS kr 41 999,00 inkl. mva.

Vår bestselger

Den mest populære og allsidige modellen

Husqvarna R 420TsX AWD
(ekskl. klippeaggregat)

Husqvarna R 420TsX AWD
VEIL. UTSALGSPRIS kr 138 999,00 inkl. mva.

Den mest profesjonelle

For deg som vil ha alt